Om aftenhøjskolen

DEN 3. VERDENS AFTENHØJSKOLE blev dannet for 43 år siden og har specialiseret sig i sprogundervisning for danskere og udlændinge. Skolens lærere kommer fra den 3. verden eller har tilbragt en lang årrække der.
Den personlige tilknytning til afrikanske og latinamerikanske lande betyder, at sprogundervisningen på DEN 3. VERDENS AFTENHØJSKOLE er mere end undervisning i sprog.
Gennem tekster om de pågældende lande udarbejdet af læreren selv, gennem dias og sange derfra, og ikke mindst gennem lærernes formidling af egne erfaringer og oplevelser, får eleverne kendskab til dagligdagen, til sociale bevægelser og til kulturen i forskellige egne af den 3. Verden.

Vores målgruppe er folk med interesse for forholdene i den 3. Verden, f.eks. folk der skal rejse til de dels af verdenen. Derfor lægger vi særlig stor vægt på at udvikle talesproget. Det der altså kendetegner DEN 3. VERDENS AFTENHØJSKOLE er indfødte lærere, egne undervisningsmaterialer, særlig stor vægt på talesprog og mere end 30 års erfaring med sprogundervisning.

Kursister kan deltage kurser til nedsat betaling, hvis de bor i Københavns kommune. Det gælder pensionister, modtagere af arbejdsløshedsdagpenge, kontanthjælps- og efterlønsmodtagere, studerende der modtager SU.

Den 3. Verdens Aftenhøjskole tilbyder desuden privatundervisning i spansk, portugisisk, swahili og tager ud med danseworkshops, optræden og indslag til polterabend mm. for børn & voksne.

Den 3. Verdens Aftenhøjskole kan hjælpe dig med billige flybilletter bl.a. til Østafrika, men også til mange andre steder.

Kontakt J. Mutahi for mere information:
Den 3. verdens Aftenhøjskole
v/ Jane Mutahi
Marathonvej 18 - 2300 København S
Tlf 51904574/28184221
Email: petermutahi@hotmail.com