Informed Tourism

Den 3. Verdens Aftenhøjskole tilbyder et 2 lektioners kursus til dig, som skal til den sydlige del af Afrika og som ikke blot ønsker at rejse som passiv beskuer, men derimod gerne vil lære noget om de mennesker du skal besøge.

Kurset kalder vi 'Informed Tourism' – et koncept, der bygger på ideen om, at man kun kommer rigtig tæt på andre menneskers virklighed via historisk viden og kulturel indsigt. Desuden ligger vi vægt på at nedbryde ensidige fordomme om Afrika som 'det fortabte kontinent' og giver dig, i stedet, et nuanceret og realistisk billede af kontinentet -dets sejrer og nederlag.

Med vores kursus i bagagen, kan du glæde dig til en spændende og bevidstgørende rejseoplevelse!

Kurset henvender sig til alle slags rejsende, hvad enten du rejser arbejds -eller turistrelateret, eller i forbindelse med dit studie.

For mere information om kurset kan du henvende dig til underviser og kursuskoordinator Sarah Sejer Carlsen på sejer_2@hotmail.com.

Ved gennemført tilmelding bedes du sende en e-mail til sejer_2@hotmail.com, og gøre opmærksom på din tilmelding. Du vil herefter få tilsendt lidt læsestof inden kursets start.


Hold: 30015.Lærer: Sarah Sejer CarlsenSted: Blågårdsskole (skyttegade 1)Start dato: (21. oktober 2015)Dage & Tid: onsdag, klokken 18:00


Sted: Blågårdsskole (skyttegade 1)
Klik her for at se adressen på krak

Pris
: 100 kr., studerende & arbejdsledige 90 kr.

Undermenu